HAI CSM. Baschetbalistii oradeni se bat duminica si luni la Arena „Antonio Alexe” pentru castigarea Cupei Romaniei. ULTIMELE INFORMATII

Pachetele de 30 lei pentru Final Four au fost epuizate. Astfel, în cursul zilei de duminică, la Arena Antonio Alexe se vor scoate în vânzare următoarele:

– Între orele 14:00 și 16:00 veți avea posibilitatea să achiziționați bilete pentru All Star Game, eveniment programat a se desfășura marți (12.04), ora 19:00.

– După ora 16 se vor pune în vânzare cele 115 bilete cu valoare 10 lei care asigură prezența la cea de-a 2-a semifinală, cea dintre CSM CSU Oradea și Dinamo București. Subliniem că accesul în sală se va face de abia după ce suporterii echipei U-Banca Transilvania Cluj-Napoca vor părăsi incinta Arenei Antonio Alexe, adică după încheierea primei semifinale.

Alte precizări importante:

– Dacă U-Banca Transilvania Cluj-Napoca NU se califică în finala Cupei României, atunci în cursul zilei de luni (11.04), cu începere de la ora 09:00, la sediul CSM Oradea (strada Primăriei, nr. 3, la etaj) se vor pune în vânzare 115 bilete cu valoare 10 lei, valabile pentru finala Cupei României, programată să se desfășoare în aceeași zi de luni, cu începere de la ora 19:00, la Arena Antonio Alexe. În schimb, dacă U-Banca Transilvania Cluj-Napoca se califică în finala Cupei României, atunci cele 115 bilete cu valoare 10 lei rezervate pentru finală vor fi vândute suporterilor acestei echipe, conform regulamentului în vigoare.

– Dacă nu se vor epuiza toate biletele, luni (11.04), la sediul CSM Oradea (strada Primăriei, nr. 3, la etaj), se vor pune în vânzare biletele rămase pentru All Star Game 2016. Programul de lucru este între orele 9-13.

– Accesul în incinta Arenei Antonio Alexe în cursul celor trei zile de evenimente se va face în felul următor:

Duminică (10.04) cu începere de la ora 14:00. Se vor verifica biletele albe (identificabile cu sigla Final Four, suma prevăzută pe tichet și culoare). Cu biletele de culoare negră nu se va putea intra în această zi.

Luni (11.04) cu începere de la ora 17:00. Se vor verifica biletele albe. Cu biletele de culoare negră nu se va putea intra în această zi.

Marți (12.04) cu începere de la ora 17:00. Se vor verifica biletele negre. Cu biletele de culoare alba nu se va putea intra în această zi.

Conducerea CSM Oradea, organizatorii și partenerii evenimentului vă roagă să respectați sectorul, rândul și locul prevăzute pe bilete.

Citeste si Duminica incepe evenimentul sportiv al anului in Oradea: turneul final al Cupei Romaniei. CSM vrea trofeul

Distribuie informația
Alte știri