Hai la stadion! FC Bihor reîncepe drumul spre promovare

După o pauză competiţională lungă, de trei luni de zile, campionatul Ligii a III-a la fotbal se reia în acest sfârşit de săptămână, când sunt programate jocurile etapei a 16-a. În cadrul acesteia, formaţia FC Bihor va juca sâmbătă, 9 martie, de la ora 15, pe teren propriu cu ACB Ineu.

Detalii despre jocul cu primul adversar din confruntările oficiale ale noului an, echipa arădeană ACB Ineu, a oferit antrenorul Florin Farcaş. „Suntem nerăbdători să începem jocurile oficiale, pentru că a fost o perioadă destul de lungă, sigur un joc pe teren propriu, pe care trebuie să îl câştigăm. Ne dorim acest lucru, pentru că dorim ca victoria de sâmbătă să ne propulseze la final de campionat pe primul loc şi să pregătim play-off-ul mult mai încrezători”, a spus tehnicianul.Din păcate, antrenorul Florin Farcaş are câteva probleme de lot înaintea disputei de sâmbătă de la ora 15.

„Este o nemulţumire care mă apasă. Avem patru jucători accidentaţi, pe Alexandru Stoian, pe care o să îl avem poate peste şase săptămâni, pe Luca Tincău şi Sergiu Ciocan, care vor lipsi două – trei săptămâni, şi pe Tamas Paublusztig, care va lipsi două săptămâni. Primii trei sunt accidentaţi, iar cel de-al patrulea acuză ceva probleme de sănătate”, a mai afirmat tehnicianul echipei orădene de fotbal.

Acţiune umanitară la jocul cu ACB Ineu

Întrucât primul joc oficial din noul an va avea loc pe 9 martie, la o zi după ce în lume este marcată Ziua Femeii, conducerea clubului FC Bihor anunţă o surpriză cu această ocazie pentru doamne şi domnişoare. Dar, la meciul cu ACB Ineu va avea loc şi o acţiune umanitară, după cum a afirmat preşedintele George Tătar. Fogarași

„Pentru meciul de sâmbătă ne dorim să vină cât mai mulţi suporteri alături de noi, fiind 9 martie, o să pregătim şi o surpirză pentru doamne, dar o să mai avem şi o altă acţiune, pentru că fostul fotbalist Ciprian Fogaraşi, coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori de la Aleşd, care este şi partenerul clubului nostru, are probleme de sănărtate, iar noi am decis ca toate încasările de la acest meci să le donăm pentru tratamentul lui, de aceea aştept ca şi publicul să fie într-un număr cât mai mare la acest joc”, a afirmat preşedintele FC Bihor.

Accesul publicului la stadion

Biletele de intrare la jocul FC Bihor Oradea – ACB Ineu, de sâmbătă, ora 15, din cadrul etapei a 16-a Seriei a 8-a a Ligii a III-a costă 10 lei şi se pot găsi la stadion în ziua meciului (Poarta 3, începând cu ora 14:00) și online accesând în link-ul https://eventbook.ro/…/bilete-fc-bihor-oradea-acs-acb-ineu.

Bineînteles, accesul este permis pe bază de abonament, iar persoanele cu dizabilități și copiii cu vârsta de până în 14 ani au accesul gratuit.

Accesul în stadion se va putea face începând cu ora 14:00, pe la Poarta 3 şi Poarta 1 (oficialităţile şi presa).

Distribuie informația
Alte știri