Hai la Târgul de Crăciun din Oradea! Organizatorii au anunțat ziua și ora la care se aprind luminile de Sărbători în Piața Unirii

foto / arhiva

Vineri, 29 noiembrie, o dată cu deschiderea Târgului de Crăciun în Piața Unirii, va avea loc și  aprinderea oficială a instalaţiilor luminoase specifice sărbătorilor de iarnă. Orădenii sunt așteptați la ora 18:00 să asiste în număr cât mai mare lângă bradul de Crăciun din Piața Unirii la aprinderea luminilor de sărbători.

Luminile se vor aprinde în toată zona centrală, începând din perimetrul desfășurării Târgului de Crăciun, clădirea Primăriei Oradea, Podul Sf. Ladislau, Piața Ferdinand și strada Republicii, urmând ca apoi decorul luminos de sărbători să poată fi admirat în tot orașul.
Iluminatul de sărbători va fi realizat pe toate bulevardele din municipiu, la toate intrările și ieșirile din oraș, pe principalele artere de circulație, pe poduri, în parcuri, dar și în piețe.

Oradea va fi împodobită și în acest an cu 14 km de ghirlande și peste 300 medalioane și figurine luminoase amplasate pe stâlpi, plase luminoase, tuneluri şi fântâni de lumini. Acestea au diferite forme: de brăduți, fulgi de nea, steluțe, reni, arcade luminoase.
După aprinderea luminilor va avea loc concertul inaugural al Târgului de Crăciun, care în acest an va fi susținut de cei de la Jazzapella – o trupă versatilă cu un stil unic, care combină ritmurile de jazz cu muzica pop, care va urca pe scena din Piața Unirii de la ora 20:00

Tot în acest prim weekend al Târgului de Crăciun vor avea loc concerte live susținute sâmbătă, 30 noiembrie, de Nicoleta Nucă, tot de la ora 20:00, iar duminică orădenii îi vor putea asculta pe cei de la Gospel Touch Choir (S.U.A.) –  o trupă care vine la Târgul de Crăciun tocmai din New York, pentru a ne încânta cu un concert de gospel de excepție.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri