Haine posibil contrafacute  confiscate de politisti in Sanmartin

Peste 100 de obiecte de îmbrăcăminte cu suspiciuni de contrafacere au  confiscate de polițiștii bihoreni în urma unei percheziții domiciliare într-un imobil din localitatea bihoreană Sânmartin. Un bărbat de 24 de ani și o femeie  de 25 de ani, ambii din municipiul Oradea, sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală.

În urma percheziției domiciliare, polițiștii de investigare a criminalității economice au descoperit 104 articole de îmbrăcăminte noi, purtând însemnele unor mărci consacrate, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 21.000 lei.

Polițiștii îi bănuiesc pe cei doi orădeani că, în perioada 2018 – februarie 2019,  ar fi comercializat astfel de articole de îmbrăcăminte prin intermediul unui site de profil de pe Internet și că nu ar fi înregistrat și nu ar fi declarat veniturile astfel obținute.

Bunurile au fost indisponibilizate și ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului  pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor doi orădeni.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri