Hală nouă de depozitare, ateliere și birouri pe strada Atelierelor

Direcția de Patrimoniu Imobiliar este pe punctul de a finaliza construirea unei hale noi și moderne de depozitare pe strada Atelierelor, în incinta SC OTL SA, destinată desfășurării activității curente a Biroului Întreținere din cadrul Direcției Patrimoniu Imobiliar, care până în prezent a funcționat pe amplasamentul situat pe strada Barcăului, afectat de proiectul de reconversie a unor terenuri industriale degradate.

Noua hală are o suprafață desfășurată de 1.784,33 mp, o suprafață utilă totală de 1.740,80 mp și va cuprinde spații de depozitare, ateliere, magazii, camere tehnice, boxe, birouri, vestiare și grupuri sanitare. Proiectul tehnic a fost realizat de către firma SC POLIART SRL, lucrările fiind executate de SC FLODOR TRANSCOM SRL.


Sunt în curs de finalizare lucrările de compartimentare pentru grupurile sanitare, zona de depozitare 1, zona de depozitare 2 și zona de depozitare 3. Lucrările se vor finaliza în prima parte a lunii mai 2019. În această hală nouă ultramodernă vor fi relocate din vechiul amplasament de pe strada Barcăului atelierele, birourile și depozitele Biroului de Întreținere din cadrul Direcției Patrimoniu Imobiliar și se vor depozita atât materiale folosite de către DPI cât și materiale folosite la organizarea de evenimente ale APTOR.


Distribuie informația
Alte știri