Handbaliștii orădeni joacă următorul meci la Timișoara

Echipa de handbal masculin CSM Oradea susține următorul meci din Seria B a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2017/18 în deplasare. Formația pregătită de către Sebastian Tudor se duelează cu CS Universitar Politehnica Timișoara.

Meciul contează pentru etapa a 17-a în actuala ediție de campionat. El se va desfășura duminică (15.04), la Sala Banu Sport din Timișoara și opune ocupantele locurilor 8 și 1 în clasamentul la zi al seriei.

CSM Oradea are 14 victorii din tot atâtea partide disputate și are un avantaj de nouă puncte în fața celei de-a 2-a clasate, CSU Constanti Brâncuși Târgu Jiu, formație ce are un meci mai mult disputat. Formația bihoreană va susține primul meci după o pauză de aproape o lună. La ultimul joc, CSM-ul a depășit pe U Cluj-Napoca, scor 28-25.

În confruntarea directă din tur, desfășurată la Oradea, CSM-ul a învins cu scorul de 36-22.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri