Handbalistii oradeni pastreaza tempo-ul. Au invins din nou

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a castigat la Sibiu cu scorul de 32-22,invingand pe Handbal Club din localitate. Meciul a contat pentru penultima etapă din turul Seriei B din Divizia A – ediția 2016/17.

Jocul a fost controlat cap-coada de către elevii lui Sebastian Tudor. CSM Oradea are nouă victorii și un rezultat de egalitate ,impartind astfel prima pozitie a clasamentului cu Minaur Baia Mare.

Maine de la ora 16:00, la Arena Antonio Alexe, este programat ultimul meci al echipei orădene de handbal masculin pe anul calendaristic 2016. Adversar ii va fi HCM Sighișoara, a 3-a clasată. Intrarea va fi liberă.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri