Hidroelectrica a transmis noua modalitate de verificare a soldului și ce facturi vor primi clienții în perioada următoare

Foto: energy-center.ro

Hidroelectrica a publicat noua adresă de e-mail la care poate fi verificat soldul, și ce facturi vor primi clienții în perioada următoare.

„Hidroelectrica va emite facturile aferente lunii august 2022 începând din săptămâna 27-31 martie. Momentan compania lucrează împreună cu dezvoltatorii de soft pentru actualizarea soldurilor clienților, astfel încât să fie evitată transmiterea de documente cu valori sau situații neconforme. Menționăm că astfel de erori sunt inerente până la maturizarea completă a sistemului şi apelăm la înţelegere din partea clienților noştri şi îi încurajăm să ne semnaleze eventualele neconformități constatate pentru a le putea remedia. Pentru sesizări legate de sold, compania a lansat o adresă dedicată de email sold@hidroelectrica.ro”, au transmis recent reprezentanţii companiei Hidroelectrica.

Hidroelectrica a simplificat și modalitatea de contractare online.

 ”Îți oferim posibilitatea de a încheia online, în cațiva pasi, un contract de furnizare a energiei electrice cu Hidroelectrica potrivit nevoilor tale. Prețul energiei active pentru o perioadă contractuală de 12 luni: 0,280 lei/KWh (valabil pentru contractele incheiate pană la 30.06.2023)

Distribuie informația
Alte știri