Hidroelectrica, anunț de ultimă oră despre facturile românilor la energie pe luna decembrie 2022

Foto: energy-center.ro

Reprezentanții Hidroelectrica estimează că majoritatea clienților vor intra în posesia facturilorde energie aferente lunii decembrie 2022, cel mai probabil săptămâna viitoare.

Recent, clienții Hidroelectrica au primit facturile pe luna noiembrie 2022, care au început să fie emise pe data de 2 mai.

În urmă cu câteva luni, Hidroelectrica a anunțat că românii care au primit facturi mari la energie și nu își permit să le achite, au posibilitatea de a le plăti în rate.

Tot ce trebuie să facă este să trimită o cerere pe la adresa de email esalonari@hidroelectrica.ro sau să o depună în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central, iar plata va fi eșalonată în maximum şase rate lunare.

În prezent compania Hidroelectrica are peste 500.000 de clienţi care în această perioadă pot să își achite facturile într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Distribuie informația
Alte știri