Hidroelectrica: Avertisment asupra unor tentative de fraudă online

Hidroelectrica a avertizat recent asupra unor tentative de fraudă care implică numele companiei. Astfel, cetățenii sunt sfătuiți să nu încarce datele persoanel sau informațiile bancare pe platforme online care promit câștiguri nejustificate. 

„Hidroelectrica informează asupra apariției în mediul online a unor mesaje ce promit oportunități exagerate de câștig din tranzacționarea acțiunilor societății pe diverse platforme.

Pentru a evita situațiile de fraudă, vă recomandăm următoarele:

Înainte de a lua o decizie de investiții folosiți pentru informare doar surse oficiale, serioase și credibile: site-ul companiei, site-ul BVB, presa de specialitate etc. În situația în care posibilele câștiguri promise par nejustificat de avantajoase, cel mai probabil aveți de-a face cu o tentativă de fraudă. Nu încărcați datele personale sau informațiile bancare pe platforme online care promit astfel de câștiguri. Raportați informațiile false pe care le întâlniți pe platformele online.

Reprezentanții societății nu au încurajat și nu încurajează prin declarații publice utilizarea unei anumite platforme de tranzacționare. Nu vă lăsați înșelați de „citate” utilizate în acest sens, asociate cu diverse nume. Vă transmitem că acestea nu sunt reale”, au transmis reprezentanții Hidroelectrica.

Distribuie informația
Alte știri