HMC Program – Lansare program burse de studiu în Marea Britanie

Asociația “Ține de Noi” împreună cu Conferința Directorilor din Marea Britanie (Headmasters’ and Headmistress’ Conference), anunță lansarea unui concurs pentru obținerea unui număr de burse de prestigiu în Marea Britanie pentru elevii de clasa a X a, care își doresc să petreacă ultimii doi ani din ciclul preuniversitar de învățământ, echivalentul claselor a XI a, respectiv a XII a, în Regat.

Marea majoritate a burselor acoperă în totalitate costurile, însă există și burse parțiale, care acoperă între 50% – 70% din costuri. În anii trecuți peste 100 de elevi români au petrecut câte un an sau doi în această bursă, ajungând apoi studenți la facultăți eminente, precum: Oxford, Cambridge, London School of Economics.

Toate materialele pentru depunerea dosarului, precum și toate detaliile privind acest program se găsesc pe:
https://drive.google.com/file/d/0B44Ldg7s3y3cRmJweFpnaXBmVTQ/view?usp=sharing
sau

Burse Academice

Deși există și un număr de contact, datorită interesului foarte mare pe care îl așteptăm, vă rugăm să ne contactați telefonic doar dacă este absolut necesar sau o urgență, în rest încurajăm contactul pe email la adresa: burse@tinedenoi.ro

Prezentare video a programului: https://www.youtube.com/watch?v=iP5bS4PJCk4

Criterii de eligibilitate:
• să fie inscriși într-o formă de învățământ de nivel liceal, fiind în prezent (anul școlar – 2017-2018) în clasa a X-a;
• să nu ocupe, la momentul înscrierii, un loc într-o școală din Marea Britanie;
• venitul părinților (brut, combinat) pe anul 2017 să nu depășească echivalentul în lei a 30.000 lire;
• vârsta elevului trebuie să fie, la 1 septembrie 2018, între 16 ani și 17 ani si 6 luni – nu pot aplica decât elevii care, la data menționată, nu depășesc vârsta maximă admisă. Data nașterii aplicantului ar trebui să se încadreze între 01.02.2001 și 01.09.2002.

Distribuie informația
Alte știri