Horia Tecău, la Oradea: ”Am auzit multe despre oraș. Am găsit condiții superbe de antrenament și de pregătire”/ Vineri și sâmbătă, naționala de tenis feminin întâlnește Ungaria la Oradea Arena

Echipa Națională feminină de Tenis a României a susținut miercuri, 9 noiembrie 2022, conferința de presă premergătoare confruntării cu Ungaria, care va avea loc în zilele de 11 și 12 noiembrie 2022, în Oradea Arena, în cadrul Billie Jean King Cup.

La eveniment au luat parte Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Anca Alexia Todoni, Monica Niculescu și căpitanul nejucător Horia Tecău.

„Mă bucur să fiu din nou la Oradea după 16 ani. Am auzit multe despre oraș și am dorit să mă întorc. Am găsit condiții superbe de antrenament și de pregătire. Hotelul este proape, mâncăm foarte bine și avem tot ce ne trebuie pentru a pregăti acest meci. Doresc să mulțumesc echipei, în primul rând jucătoarelor pentru prezența lor aici. Pentru modul cum abordează antrenamentele și pentru profesionalismul lor. Sunt prezente aici după un an lung, se dăruiesc cu totul și vom face lucrurile cât de bine putem ca să evoluăm la capacitate maximă”, a declarat fostul campion de dublu din circuitul ATP, Horia Tecău.

Ana Bogdan, pentru prima oară la Oradea

Ana Bogdan, prima jucătoare a României a spus:

„Pentru mine nu este nicidecum o presiune să fiu liderul echipei, mă bucur că sunt alături de fete. Ne înțelegem foarte bine, am avut parte de o atmosferă frumoasă în toate zilele. Sper să îmi fac treaba cât pot de bine. Sunt pentru prima oară la Oradea și aștept cu nerăbdare să vizitez orașul împreună cu echipa”, a declarat sportiva

Distribuie informația
Alte știri