Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac va fi inaugurat în prezenţa ambasadorului Canadei, Kevin Hamilton

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac va fi inaugurat anul acesta oficial sâmbătă, 10 februarie, în prezenţa ambasadorului Canadei în ţara noastră, Kevin Hamilton, potrivit unui comunicat de presă remis Agerpres. Tema Hotelului de anul acesta este muzica.

“Cele 14 camere şi 6 iglu-uri sunt decorate cu statui din gheaţă ale unor artişti iconici pentru muzica mondială – Madonna, Michael Jackson sau Elvis Prestley”, se arată în comunicat.

Turiştii s-au putut caza deja în Hotelul de Gheaţă încă din decembrie 2017, unde o cameră dublă costă 100 de euro. Cine doreşte doar să viziteze Hotelul o poate face contra sumei de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii. Proprietarii ineditului hotel speră ca, şi în acest an, construcţia să reziste până în luna aprilie.

Pentru a ajunge la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, turiştii traversează cu telecabina o distanţă de 3.700 de metri deasupra Văii Bâlea, printre munţi acoperiţi de zăpadă, unde pot zări animale sălbatice chiar în timpul urcării. Un drum dus-întors cu telecabina costă 60 de lei/persoană.

Distribuie informația
Alte știri