Hotul care a furat masina unui oradean a fost prins in Timisoara

Politisti din Bihor si Timis au organizat, joi, o acțiune de prindere în flagrant, în municipiul Timișoara a unui tânăr de 23 de ani, din comuna Becichereu Mic, județul Timiș, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor , barbatul este bănuit că, în noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., în intervalul orar 23.00 – 07.00, ar fi sustras de pe raza municipiului Oradea un autoturism care fusese lăsat de proprietar parcat pe stradă, în fața unui imobil de locuințe, asigurat cu sistemul de închidere centralizat. Prejudiciul cauzat astfel este de 15.000 de euro.


Polițiștii au prins în flagrant tânărul de 23 de ani pe o stradă din municipiul Timișoara, în timp ce urca în autoturismul respectiv, care a fost identificat parcat într-o parcare amenajată, la periferia localității.


Cel în cauză a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale bihoreni au ridicat din posesia tânărului de 23 de ani autoturismul sustras și l-au restituit proprietarului, prejudiciul fiind astfel recuperat integral.

Distribuie informația
Alte știri