Hotul de portmonee, din tramvaie, a fost prins. Barbatul de 44 de ani a ajuns in arest

Luni, 28 mai a.c., în jurul orei 10.25, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat un bărbat de 44 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, bănuit că în jurul orei 10.20, în timp ce călătorea cu tramvaiul în zona Pieței Unirii din municipiul Oradea, ar fi sustras din geanta unei femei un portmoneu care conținea 68 lei, cartea de identitate şi diferite carduri bancare, provocându-i un prejudiciu total estimat la 100 lei.

Polițiștii orădeni au recuperat integral prejudiciul și l-au restituit proprietarei.

De asemenea, acesta este bănuit de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea că, la 23 mai a.c., în intervalul orar 10.30 – 10.40, în timp ce călătorea cu tramvaiul pe raza municipiului Oradea, ar fi sustras un portmoneu cu acte și bani dintr-un ghiozdan pe care un călător îl purta pe umeri, cauzând un prejudiciu declarat de 400 lei. Și în acest caz bărbatul a fost depistat de polițiștii orădeni imediat după comiterea faptei, iar prejudiciul a fost recuperat integral (caz mediatizat la 24 mai a.c.).

Luni, 28 mai a.c., în urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei l-au reținut pe bărbatul de 44 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Marți, 29 mai a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorii s-au adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri