Hotul din cluburile oradene a fost prins. Un barbat de 27 de ani, retinut

Marţi, 23 mai a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un bărbat de 27 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe cel în cauză că, la 25 februarie a.c., în intervalul orar 05.00 – 06.00, ar fi sustras o poşetă lăsată nesupravegheată pe un scaun din incinta unui club din municipiul Oradea, în care se afla un telefon mobil şi un portmoneu cu acte personale şi bani, cauzând un prejudiciu de 1.700 lei.

Acelaşi bărbat este bănuit de poliţiştii orădeni că, în 7 mai a.c., la ora 05.10, ar fi sustras dintr-un rucsac lăsat nesupraveghet pe o masă dintr-un local public din municipiul Oradea, un telefon mobil, 1.500 lei, bonuri valorice şi o geacă, cauzând un prejudiciu de 3.500 lei.

Marţi, 23 mai a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea l-au reţinut pe cel în cauză pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar miercuri, 24 mai a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, dispunându-se măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Distribuie informația
Alte știri