Huszár Ingrid, din nou premiantă a MOL România și Fundației Pentru Comunitate

La ediția din acest an a Programului MOL de promovare a talentelor au fost înscrise 465 de proiecte, prin care 1.059 de tineri sportivi și artiști au solicitat finanțare în valoare totală de peste 3.100.000 de lei.

Alocarea fondului de 562.500 lei s-a făcut în urma selecției realizate de juriile de sport și artă, fiind declarate câștigătoare 282 de proiecte prin care obțin finanțare 526 de tineri talentați.

Din Bihor au obținut finanțare: Mihai Alexandru, muzică, vioară, Ilisz Dominik Augustin, muzică, pian, Grupul Lipka, muzică, cor, Abrudan Miriam Diana, balet, dans contemporan, Rimai Frida Bianka grafică, Benea Bianca, scrimă , Huszár Ingrid, Duca Ștefan Mircea si Bako Anastasia Maria, înot, Szentgyorgyi Silvia Anamaria si Bogdan Mălina Florina, karate shotokan, Divin Péter, orientare.

În cadrul celor 13 ediții ale Programului MOL de promovare a talentelor, începând din 2006, au fost susținuți peste 2.100 de tineri din toată țara, din care unii au obținut finanțare în cadrul mai multor ediții, precum Huszár Ingrid.

Distribuie informația
Alte știri