Iepurașul vine mai devreme la ERA Park! Peste 1.400 de premii pentru clienții centrului comercial

ERA Park Oradea te pregătește din timp de sărbători! Vineri, 7 aprilie, centrul comercial dă startul unei noi campanii, „De Paște ți-am pregătit CadOUri pentru ciocnit”, în cadrul căreia toți cei care fac cumpărături de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal au șansa să câștige pe loc unul dintre cele 1.450 de premii puse la dispoziție. Campania se desfășoară până pe 14 aprilie, inclusiv.

Participanții trebuie să își facă cumpărăturile din orice magazin din ERA Park, iar apoi să se prezinte, în aceeași zi, între orele 10 și 22, la Punctul de informare din zona galeriei Carrefour. Aici vor extrage un ou norocos și vor câștiga instant un premiu, constând în seturi de pahare, carafe sau platouri pentru prăjituri.

În plus, la ERA Park și copiii sunt chemați să se pregătească de sărbătoare. Duminică, 9 aprilie, între orele 17 și 19, prichindeii sunt invitați să picteze ouă de gâscă dantelate, pe care le vor putea duce acasă și să le folosească pe post de decorațiuni de Paște. Micuții vor fi îndemnați să își pună la lucru imaginația alături de Bombonera, Iepuraș și Sofia Întâi, iar distracția va fi la ea acasă!

Alte știri