Ignorat de autoritatile de la noi, cel mai cunoscut cioban din Bihor a plecat la Bruxelles „să-și caute dreptatea”

Fermierii Dan Petrescu, crescător de ovine de la Curtea de Argeș, Ghiță Ciobanul, cum îl știe toată lumea, Gheorghe Dănulețiu, din Jina Sibiu, și Ionică Sterp, crescător de oi din Bihor, sunt pregătiți să-i dezvăluie Comisiei Europene cum sunt fraudați banii de subvenții în România.

Potrivit agroinfo.ro, după toate demersurile făcute în România, cei trei ciobani s-au imbarcat, în această dimineață, către Bruxelles, să ceară ajutor Comunității Europene.

„Suntem hotărâți să mergem până la capăt pentru a stârpi corupția din agricultură și zootehnie. La Bruxelles, depunem o petiție la Comisia Europeană cu toate problemele pe care le-am transmis și în România către toate instituțiile statului și totodată, depunem o plângere la OLAF pentru denunțarea fraudelor care s-au făcut și se fac în continuare cu banii europeni, fără să încerce cineva să stopeze acest lucru”, au declarat cei trei.

„Noi, oieri, oameni simpli să fim de batjocura lumii, să ne lăsăm fermele și să mergem prin străinătate să ne căutăm dreptatea”, spune bihoreanul Ionică Sterp. Citeste mai departe

Distribuie informația
Alte știri