IIie Bolojan a cerut vot de incredere din partea liderilor liberali. Primarul RAMANE si secretar general al PNL

Sedinta Biroului Politic National al PNL s-a incheiat dupa 5 ore si jumatate de discutii, acuzatii si reprosuri. Co-presedintele Vasile Blaga a recunoscut public ca „s-au spus lucruri fara menajamente”. Unele chiar la adresa secretarul general Ilie Bolojan, caruia, initial, mai multi liberali i-au cerut demisia.
„Eu am acceptat sa ocup aceasta functie de secretar general in semn de respect pentru partidul nostru, care m-a propulsat primar la Oradea. Dorinta mea este ca din functia de secretar general, partidul sa performeze. Este normal sa apara si suparari asa ca am cerut un vot de incredere iar colegii m-au sustinut”, a declarat Bolojan dupa sedinta. De altfel si cei care ii cerusera initial demisia si-au cerut ulterior scuze. „E greu sa-ti ceara demisia niste oameni care au esuat lamentabil”, a mai spus Bolojan legat de acest subiect.

„In perioada urmatoare, vom nominaliza presedinti unici si imediat dupa constituirea consiliilor judetene si locale, vom face nominalizari pentru a desavarsi fuziunea. Vom aduce o echipa noua in Capitala, in maximum doua saptamani, la Bucuresti iar apoi vom face nominalizari la sectoare”, a incheiat secretarul general PNL.

In aceeasi sedinta, deputatul Cezar Preda a propus excluderea a doi membri PNL – Theodor Paleologu si senatorul Cristian Bodea. Subiectul a fost amanat.

Distribuie informația
Alte știri