Ilie Bolojan a anunțat noile decizii anti-coronvirus în Oradea: angajaților din companii și celor care merg la piață li se va lua temperatura cu termometre cu infraroșu. VIDEO

Astazi a avut loc o sedinta a Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta Oradea in cadrul careia s-au adoptat mai multe decizii care sa contribuie la limitarea raspandirii coronavirusului dar si la continuarea activitatii companiilor de a caror activitate depind zeci de mii de familii.

La finalul sedintei, Ilie Bolojan a a anuntat ca din data de 13 aprilie, toate companiile sau institutiile publice cu peste 50 angajati vor fi obligate sa asigure trierea personalului la intrarea in schimburi. Verificarea se va face cu ajutorul unor termometre cu citire de la distanta care vor stabili temeperatura fiecarui angajat. Din aceeasi zi, si prin aceeasi metoda, vor fi testati oradenii care merg la piata. Pentru implementarea trierilor, Primaria a comandat 2.000 de teremometr cu infrarosu.

De asemenea, s-a luat masura legata de deznfectarea spatiilor publice. Vom spala spatiile aglomerate, statiile de tramvai, intrarile in piete dar nu vom dezinfecta strazile pentru ca aceasta masura nu are niciun efect, a precizat primarul.

https://www.facebook.com/ilie.bolojan/videos/530914537803591/
Distribuie informația
Alte știri