Ilie Bolojan anunță că noul pod peste Crișul Repede dintre Bulz și Bratca va fi gata în 2021

În localitatea Bulz se lucrează susținut, în albia Crișului Repede, la pilonii noului pod rutier. Acesta va lega comuna Bulz de Bratca, în continuarea drumului județean situat pe malul drept al Crișului Repede.

Am vizitat azi șantierul. Se lucrează pe malul stâng al râului, la baza podului și la protecția malului. În ritmul în care se lucrează, în toamna acestui an lucrările vor fi gata, iar noul pod va fi deschis circulației. În această lună, datorită finalizării lucrărilor la pilonii podului, se va putea trece la montarea grinzilor. Mulțumesc constructorilor pentru avansul lucrărilor, a scris, pe Facebook președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan

Conform contractului, lucrările ar trebui terminate până în primăvara anului viitor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri