Ilie Bolojan: Continuă lucrările de extindere a liniei de tramvai

Primarul Ilie Bolojan a anunțat că a fost finalizată partea de intersecție în zona Calea Aradului-Aviatorilor, iar din 5 august vor începe lucrările la lărgirea zonei pentru linia de tramvai pe mijlocul Căii Aradului până la intersecția cu strada Vlădeasa.

”Ne cerem scuze anticipat pentru disconfortul creat atât celor care circulă în zonă cu mașina, cât și celor care locuiesc acolo, care vor trebui să parcheze în condiții improvizate în partea din spate, acolo unde au fost demolate garajele sau casele expropriate pentru realizarea parcărilor în etapa următoare. Această lucrare se va derula în toamnă, ea va continua pe Calea Aradului până la pârâul Peța, în prezent se lucrează la linia de tramvai din spatele mall-urilor din zona respectivă, în așa fel încât până la finalul anului toată linia de tramvai să fie amenajată și lucrările finalizate, urmând să se continue anul viitor în zona Universității, Jandarmerie”, a spus Ilie Bolojan.

Tot în zona Căii Aradului se lucrează la reabilitarea străzii Vlădeasa, unde se va freza toată strada și se va turna un covor asfaltic, urmând ca până la jumătatea lunii septembrie întreaga stradă să fie reasfaltată. De asemenea, este într-o fază avansată și săptămâna viitoare va fi adjudecată lucrarea de proiectare și execuție a parcărilor de pe terenurile expropriate din zona Calea Aradului. Până la jumătatea lunii septembrie se vor finaliza proiectele tehnice ale celor două parcări, urmând ca din jumătatea lunii septembrie să înceapă lucrările. Până la finalul acestui an cele două parcări ar trebui finalizate.

Distribuie informația
Alte știri