Ilie Bolojan: Continuăm împreună să ţinem Oradea şi Bihorul pe drumul cel bun

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan (PNL), a obţinut un nou mandat la alegerile locale de duminică, cu 57% din sufragii, conform rezultatelor parţiale. A fost urmat de: Cseke Attila (UDMR) – 19%, Aurel Mohan (PSD) – 15,5%, Ciprian Blejan (AUR) – 4%.

Pentru pozițiile de consilieri județeni, PNL păstrează primul loc, asigurându-și majoritatea simplă în CJ Bihor cu 51%, pe care o are și în prezent, fiind urmat de UDMR cu 20%, de PSD cu 18% și de AUR cu 5%, ceea ce în cazul acestui partid înseamnă că a acces pentru prima oară în forul județean.

Bolojan le-a mulţumit celor care i-au acordat votul de încredere şi în aceste alegeri, dar şi candidaţilor liberali, colegilor şi voluntarilor care au susţinut campania electorală.

„Votul bihorenilor s-a bazat, în mare măsură, pe proiectele care au fost realizate în aceşti ani în judeţul nostru. Mulţumesc echipei din Consiliul Judeţean, colegilor, partenerilor noştri şi tuturor celor care au contribuit la realizarea acestor proiecte. Continuăm împreună să ţinem Oradea şi Bihorul pe drumul cel bun”, a transmis pe pagina sa de socializare.

Distribuie informația
Alte știri