Ilie Bolojan: Drumul de legătură Oradea-Fughiu e gata. Va exista şi varianta de ocolire a Oşorheiului

La sfârșitul săptămânii trecute s-au terminat lucrările de asfaltare a drumului de legătură dintre Oradea – Podgoria și Oşorhei – Fughiu. Anunțul a fost făcut de primarul Ilie Bolojan pe pagina sa de socializare.

Acest drum, în lungime de 3,6 km, va permite un acces mai bun la proprietățile din zona Podgoria şi va face ca cei care vor să ajungă la Oradea din zonele Husasău de Criş şi Fughiu să economisească timp şi bani.


„Mulțumesc colegilor de la Zona Metropolitană, gestionarii proiectului, precum și conducerii Primăriei comunei Oşorhei, cu care am realizat împreună investiția. Pe teritoriul Oradiei, lucrările au fost mai dificile din cauza rețelelor subterane și porțiunii înguste a zonei. Ne cerem scuze riveranilor pentru neajunsurile și deranjul generat de aceste lucrări” spune edilul.

Tot Ilie Bolojan spune ca se lucrează la un alt proiect important pentru a ușura ieșirea din Oradea spre Cluj.

„Până la sfârşitul acestei luni vom prezenta varianta de ocolire a localității Oşorhei. Căutăm finanțare şi pentru acest proiect. Sunt convins că anul viitor vom începe şi această lucrare, în parteneriat cu Primăria Oşorhei.”

Alte știri