Ilie Bolojan îi convoacă pe bihoreni la vot: „Duminică, România poate scăpa de PSD”

Preşedintele PNL Bihor, Ilie Bolojan, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că miza turului doi al alegerilor prezidenţiale de duminică este votul prin care ţara noastră poate să scape de PSD, „partidul care are încorporat cele mai multe din tarele comunismului.

Asta este esența votului de duminică, votul în care România poate să scape de PSD, pentru că un PSD adus la un procent care să-l facă un partid terțiar, nici măcar secundar, înseamnă că  românii au dat un semnal față de ceea ce se va întâmpla și la locale și la parlamentare.


El a mai adăugat că electorii nu trebuie să considere că este de la sine înţeleasă câştigarea alegerilor de către Klaus Iohannis.


„Da, este o premisă foarte de clară de la care pornim. Dar nu e totuna câţi oameni se vor prezenta la vot. Pentru că noi credem că nu votul în sine este o problemă, ci prezenţa la vot şi ideea că oricum Iohannis va câştiga. Forţa votului este în mâinile oamenilor şi fac apel la toţi concetăţenii noştri să participe la vot şi să voteze pentru România care se modernizează, pentru România normală şi, bineînţeles, pentru România fără PSD. Deci un vot raţional pentru Klaus Iohannis”, a conchis Bolojan.

Distribuie informația
Alte știri