Ilie Bolojan ii raspunde Olgutei Vasilescu : „Ar trebui sa-si ceara scuze pentru toată agitația pe care au produs-o”

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea si ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu au anuntat ca vor face modificari la Legea Salarizarii astfel incat sa nu mai fie aplicata „subiectiv”. Olguta Vasilescu a vorbit concret si despre situatia de la Oradea, acuzand COnsiliul Local ca a incalcat legea si ca va raspunde pentru asta.

„Am avut cazul de la Oradea, un caz foarte ciudat, unde s-a emis o hotarare de Consiliu Local care ar fi trebuit sa modifice o Hotarare de Guvern ceea ce este totalmente ilegal si probabil ca prefectul din judetul Bihor va anunta aceasta hotarare de CL ca fiind ilegala. De asemenea, Corpul de Control al primului-ministru e pregatit sa intervina in orice fel de situatii de acest gen”, a spus Olguta Vasilescu

Replica primarului Ilie Bolojan a venit pe Facebook:

„Cred că n-are habar cum arată hotărârea de consiliu, pentru că aceasta stabilește valoarea maximă a sporurilor aferente salariilor și nimic altceva. Prin urmare, hotărârea de rectificare a bugetului este perfect legală. M-am gândit că vor avea puțină decență și o să-și ceară măcar scuze pentru toată agitația pe care au produs-o. Dar ca să recunoști o greșeală trebuie să ai puțină demnitate”, a scris Ilie Bolojan pe pagina persoanala.

Distribuie informația
Alte știri