Ilie Bolojan: Liberalii nu vor vota bugetul CJ Bihor daca fondurile nu vor fi alocate corect primariilor din judet

Liberalii bihoreni nu vor vota bugetul Consiliului Judetean, atata vreme cat “coalitia la putere, PSD-UDMR-ALDE, nu va avea o abordare normala, inseamnand ca 75% din buget sa ajunga proportional la primarii, iar restul sa ramana la dispozitia administratiei judetene pentru proiecte prioritare sau pentru a-si premia propiii edili”. E declaratia sefului PNL, Ilie Bolojan.

Daca acest lucru nu se va respecta, votul pe bugetul 2018 la sedinta CJ Bihor de miercuri, 25 aprilie, al liberalilor este exclus. Ilie Bolojan sustine ca in aparatul administratiei judetene se fac angajari pe banda rulanta, in vreme ce proiectele atat de laudate, lipsesc.

“Prosperitatea si dezvoltarea sunt asociate cu buna guvernare”. Aceste principii lipsesc aparatului de conducere al CJ Bihor, a tinut sa sublineze seful liberalilor.

De asemenea, presedintele PNL Bihor e revoltat ca sume extrem de mari de bani ajung la diverse ONG-uri, in mod netransparent, in timp ce multe drumuri judetene arata catastrofal. Da si exemple: Astileu-Magesti-Vadu-Crisului, Cociuba Mare-Soimi- Tinca, sau Osorhei-Alparea-Sarand-Chijic-Copacel.

Distribuie informația
Alte știri