Ilie Bolojan: Liberalii nu vor vota bugetul CJ Bihor daca fondurile nu vor fi alocate corect primariilor din judet

Liberalii bihoreni nu vor vota bugetul Consiliului Judetean, atata vreme cat “coalitia la putere, PSD-UDMR-ALDE, nu va avea o abordare normala, inseamnand ca 75% din buget sa ajunga proportional la primarii, iar restul sa ramana la dispozitia administratiei judetene pentru proiecte prioritare sau pentru a-si premia propiii edili”. E declaratia sefului PNL, Ilie Bolojan.

Daca acest lucru nu se va respecta, votul pe bugetul 2018 la sedinta CJ Bihor de miercuri, 25 aprilie, al liberalilor este exclus. Ilie Bolojan sustine ca in aparatul administratiei judetene se fac angajari pe banda rulanta, in vreme ce proiectele atat de laudate, lipsesc.

“Prosperitatea si dezvoltarea sunt asociate cu buna guvernare”. Aceste principii lipsesc aparatului de conducere al CJ Bihor, a tinut sa sublineze seful liberalilor.

De asemenea, presedintele PNL Bihor e revoltat ca sume extrem de mari de bani ajung la diverse ONG-uri, in mod netransparent, in timp ce multe drumuri judetene arata catastrofal. Da si exemple: Astileu-Magesti-Vadu-Crisului, Cociuba Mare-Soimi- Tinca, sau Osorhei-Alparea-Sarand-Chijic-Copacel.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri