Ilie Bolojan: Respect pentru jandarmii bihoreni

„În această seară, după o zi de muncă cu cei aflaţi în carantină, ajutaţi de colegii de la Inspectoratul pentru situații de urgență, jandarmii bihoreni se decontaminează şi îşi dau jos combinezoanele de protecție.

Avem în județul Bihor peste 1500 de oameni în carantină, printre cei mai mulți din țară. Sunt cei veniţi din străinătate, din țările cu probleme. Foarte probabil, mulţi sunt infectaţi cu coronavirus. Controlul hotelurilor, pensiunilor și locaţiilor unde sunt cazați pe cheltuiala statului este foarte important pentru ca infecția să nu se răspândească cu rapiditate în județ. Cu o parte dintre cei cazați nu e ușor de lucrat. Jandarmii noștri păzesc aceste locații şi mențin ordinea în interior. N-au zile şi nopţi uşoare. Își fac datoria în condiții grele, riscând contaminarea în fiecare zi. De ceea ce fac ei depinde mărimea „valului’’ de internări în spitale în următoarele două săptămâni.

Mă bazez ca şi de data asta, ca și în alte situații limită, jandarmii bihoreni ţin linia frontului și nu bat în retragere. În linia întâi. Respect!”, a scris pe pagina sa de socializare, edilul Ilie Bolojan.

Distribuie informația
Alte știri