Ilie Bolojan şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor

Foto: facebook

​​Liberalul Ilie Bolojan, aflat la finalul celui de-al treilea mandat de primar la Oradea, şi-a depus luni candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Bihor.

Alături de Ilie Bolojan s-au aflat juristul Mircea Mălan, actual viceprimar, locul al doilea pe lista de candidaţi, economistul Călin Gal, inginerul Ionel Avrigeanu, doctorul Carmen Pantiş, universitarul Marcela Prada şi avocatul Kiss Janos.

„Obiectivul nostru în această campanie este să ne întâlnim cu cât mai mulţi bihoreni, păstrând desigur regulile sanitare, astfel încât să-i convingem că un preşedinte de Consiliu Judeţean fără o majoritate nu poate să facă proiecte importante pentru judeţ. Sperăm ca echipa PNL să fie votată de jumătate din bihoreni, ca să existe atât un preşedinte de consiliu, dar şi o majoritare stabilă. Astfel vom putea face, în anii următori, lucrurile care nu s-au făcut până acum bine sau foarte bine şi să creăm condiţii ca faţa judeţului să se schimbe atât în capitala lui, dar mai ales către marginile de judeţ, unde problemele sunt mult mai mari legate de deficitul de locuri de muncă, de lipsa drumurilor şi a reţelelor de infrastructură”, a mai spus Ilie Bolojan.

Pentru funcţia de preşedinte al CJ Bihor s-au mai înscris : Ioan Mang (PSD), Simona Bişboacă (USR), Szabo Jozsef (UDMR), Traian Bodea (Pro România) şi Szilagyi Zsolt (PPMT).

Sursa: hotnews.ro

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri