Ilie Bolojan si-a depus oficial candidatura. SURPRIZE pe lista de consilieri – VIDEO

In Sala Mare a Primariei Oradea, edilul in functie si candidatii la Consiliul Local si-au anuntat vineri intentia de a candida iar apoi s-au deplasat la Biroul Electoral pentru inregistrarea candidaturilor.

„Mi-am depus astăzi candidaturile pentru funcţia de primar şi cea de consilier local. Echipa de consilieri este formată din actuali consilieri, din membri PNL care nu au mai deţinut funcţii, dar şi din oameni care nu au mai făcut politică şi care s-au alăturat echipei noastre. Am prezentat un plan de dezvoltare cu cinci direcţii, un plan ambiţios, dar fezabil, pentru un oraş prosper”, a postat ulterior pe facebook Ilie Bolojan.

Primarul a anuntat si lista primilor 20 de candidati pe care PNL spera sa-i faca si consilieri locali. Cei mai multi erau cunoscuti inca de luni seara insa sunt si cateva surprize de ultim moment. Cea mai mare este aparitia viceprimarului Mircea Malan printre candidatii la Consiliul Local desi in ultimele luni fusese prezentat ca un potential inlocuitor pentru Cornel Popa in fruntea Consiliului Judetean. Surprinzatoare este si eliminarea de pe lista a directorului de la Directia de Patrimoniu a orasului, Lucian Popa, care initial aparea pe lista de candidati in CL.

In scurta prezentare de la Primarie, Ilie Bolojan a citit lista primilor 20 de candidati la Consiliul local : Bolojan Ilie, Mircea Malan, Traian Duse, Florin Birta, Dacian Palladi, Camelia Dulca, Mihai Maci, Daniel Negrean, Grigore Morar,Camelia Buhas, Marcel Dragos, Adrian Revnic, Florin Marinau, Teofil Filimon, Ioan Lezeu, Adrian Fonoage Ionel Zdranca, Romeo Ionescu, si Dan Octavian.

Distribuie informația
Alte știri