Ilinca Vandici, totul despre nastere

Ilinca Vandici urmează să devină mămica unui băieţel în aproximativ trei luni. Gazda emisiunii de la ,,Bravo, ai stil!” a mărturisit, pentru EVZMONDEN, toate detaliile pe care le-a pus la punct pentru marele moment.

„Am emoții pentru tot ce se va întâmpla! Am emoții în fiecare zi cu privire la evoluția sarcinii, apoi nu pot să nu mă gândesc că întreaga mea viață se va schimba! Încă de acum mă simt mult mai responsabilă, mai atentă, nu uit nicio secundă de îngerașul care îmi va umple existența! Știi, e destul de dificil să mă pregătesc pentru ce urmează deoarece nu știu ce ma așteaptă! Încerc sa fiu rațională, optimista și, sper, cu simțurile cât mai deschise pentru că am certitudinea că bebelușul „mă va învața” pas cu pas ce trebuie făcut! Am încredere în instinctele mele și ard de nerăbdare sa îl țin în brațe!”, a declarat vedeta.

Blonda trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Andrei Neacşu. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, practică kickboxing și MMA. Acesta i-a cerut mâna prezentatoarei TV în luna ianuarie, iar nunta este programată în acest an, după naştere

Distribuie informația
Alte știri