Imagini dramatice în centrul orașului. Un bărbat cuprins de flăcări pe strada Piața Emanuil Gojdu din Oradea nu a mai putut fi salvat

Foto: arhiva

UPDATE IPJ Bihor:

Miercuri, 15 martie a.c., la ora 18.33, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, la subsolul unui bloc de locuințe de pe strada Piața Emanuil Gojdu din municipiul Oradea, într-un gang, se manifestă un incendiu, iar o persoană este cuprinsă de flăcări.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii orădeni de ordine publică, de investigații criminale și criminaliști, alături de echipaje de pompieri bihoreni.

Din păcate, a fost declarat decesul persoanei în cauză.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

Polițiștii orădeni continuă cercetările pentru identificarea persoanei și pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și a cauzelor în care s-a produs nefericitul eveniment, sub coordonarea unui procuror.

La ora 18.33, un apelant al numărului unic 112 a sesizat faptul că a văzut o persoană cuprinsă de flăcări, într-un gang de lângă un bloc de pe strada Piața Emanuil Gojdu din Oradea.

La fața locului au ajuns în cel mai scurt timp, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Pompierii au stins rapid flăcările, însă, din nefericire, victima nu a mai putut fi salvată, medicul declarând decesul acesteia.

Distribuie informația
Alte știri