Imagini incredibile la Oradea, cu o maşină fără şofer care traversează 4 benzi şi ajunge fix în singurul loc liber de parcare

Imagini incredibile au fost surprinse sâmbătă în Oradea și postate pe tiktok @daciandelaoradeaoficial. Este vorba despre un automobil al cărui şofer a uitat să tragă frâna de mână.

În filmare se vede cum maşina merge încet cu spatele, traversând o stradă cu patru benzi pe care este trafic, şi, deşi şansele să nu se producă niciun accident şi ea să nimerească exact în singurul loc liber dintr-o parcare plină sunt zero, acest lucru chiar se întâmplă.

După ce loveşte de câteva ori cu spatele bordura, automobilul cu numere străine, se opreşte cuminte şi se aliniază cu celelalte deja staţionate.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri