Imagini inedite cu Regina Elisabeta a II-a pe pietrele monumentului de la Stonehenge

Foto: Twitter/Stonehenge

Marea Britanie se pregătește intes pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, ce va marca 70 de ani de la urcarea pe tron a suveranei. Iar unul dintre cele mai interesante spectacole va fi oferit tocmai la… Stonehenge.

Pe pietrele faimosului monument au fost proiectate opt imagini, care o surprind pe regină în câteva ipostaze inedite. Una dintre fotografii o înfățișează pe regină în momentul încorănării.

Creatorii spectacolului de la Stonehenge au ținut să arate și latura caldă și iubitoare a suveranei, așa că în două dintre imagini Reginei Elisabeta apare împreună cu animalele pe care le îndrăgește atât de mult.

Sursa: stirileprotv.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri