Imobiliare.ro: Apartamentele din Oradea s-au ieftinit în august. În marile orașe s-au scumpit

Apartamentele scoase la vânzare în cele mai mari orașe din țară au continuat să se scumpească pe parcursul lunii august, arată datele centralizate și analizate de Imobiliare.ro.  Indicele Imobiliare.ro indică faptul că la nivel național prețul mediu solicitat s-a situat în jurul valorii de 1.437 de euro/mp util.

Orașul Brașov s-a aflat în fruntea majorărilor de preț, fiind urmat de Cluj-Napoca și Constanța. Capitala se poziționează, în schimb, la coada clasamentului. De altfel, prețul mediu solicitat în București pentru apartamentele scoase la vânzare este abia al patrulea cel mai ridicat din țară. 

De menționat este și faptul că într-un singur oraș s-a depășit de mult pragul de 2.000 de euro/mp util la vânzarea apartamentelor. Este vorba despre Cluj-Napoca.

Potrivit sursei menționate, in cazul orașului Oradea prețul mediu solicitat de către proprietari pentru apartamentele scoase la vânzare a ajuns la 1.339 de euro/mp util. Spre comparație, în luna precedentă prețurile solicitate erau cu 1,3% mai mari.

Distribuie informația
Alte știri