Imobilul Policilinicii Mari ramane definitiv, in proprietatea administratiei bihorene

Dupa 13 ani de procese, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursurile declarate de CJ Bihor și de Primaria oradeana împotriva hotărârii Curții de Apel Pitești. Tot inalta Curte a hotărât că pretenţiile Ordinului Mizericordian asupra imobilului fostei Policlinici Mari din Oradea, strada Republicii nr. 35, sunt nule şi fără temei.

Motivarea soluţiei urmează să fie făcută de magistraţii instanţei supreme cel mai probabil la finele acestei luni sau la începutul anului viitor.

Clădirea din strada Republicii 35, care a fost construită în perioada 1899 – 1990 după planurile arhitectului Rimanóczy Kálmán junior, cu destinaţia de Palat al Finanţelor. Intre anii ’70 şi 2008 a găzduit Policlinica Spitalului Judeţean.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri