Implicatiile votului pe proiectul de buget 2018 din Consiliul Judetean Bihor

Peste 3.000 de angajati ai Consiliului Judetean Bihor si ai institutiilor subordonate nu isi vor primi salariile daca nu se voteaza, miercuri, 25 aprilie proiectul de buget pe 2018.
Si asta deoarece in conturile administratiei bihorene exista doar suma de 1,1 milioane de lei, cu 10 milioane mai putin decat necesarul pe acest capitol.

Daca pentru primele doua luni din 2018 angajatii CJ Bihor si cei ai institutiilor subordonate au beneficiat de 70% din cuantumul retributiilor, ei risca acum sa nu primeasca nimic. Asta daca alesii liberali vor vota si de aceasta data impotriva proiectului de buget pe 2018. Conform legii, in aceste conditii nu se vor vira banii alocati de la bugetul central.

Neavand bani in cont, CJ Bihor va trebui sa achite si penalitati pentru intarzieri la plata contributiilor la stat, precum si penalitati pentru intarzieri la plata facturilor pentru lucrari executate.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri