Impozitele pentru 2019 nu se modifică. Se schimbă însă cuantumul bonificației. Vezi cum

Impozitele pentru anul 2019 vor rămâne la același nivel cu cel din 2018. E asigurarea dată de directorul adjunct al Direcției Economice din cadrul Primăriei Oradea, Sorin Iacob.

Cuantumul bonificației însă se modifică. Va diferențiat in funcție de modalitatea de plată. In sistemul clasic (ghișeu, poștă, CEC, ordin de plată etc) bonificația va fi redusă de la 5% pentru persoane fizice și juridice în 2018, la 4% . In schimb cei care vor achita anul viitor impozitele și taxele online prin www.ghiseul.ro și pe www.oradea.ro, vor beneficia de o reducere de 8 procente.

” Dorim să încurajăm în continuare mijloacele moderne de plată. Dorim să continuăm campania ”Plătește online!” și să dezvoltăm această interacțiune dintre cetățean și administrația locală și prin implementarea unor sisteme de informare prin SMS. Cetățeanul pe baza unui accept de comunicare electronică va primi prin SMS informații cu privire la orice modificare care s-a realizat în masa sa patrimonială și prin accesarea unui cont personal va avea acces la orice informație care îl privește”, a mai spus directorul Sorin Iacob.

Distribuie informația
Alte știri