„Împreună pentru Andreas”, eveniment caritabil organizat de Asociația Club de Dans Sportiv Stephany Dance Academy

Asociația Club de Dans Sportiv Stephany Dance Academy, cu sediul în Tămășeu, Județul Bihor, a organizat în data de 19 decembrie,  în incinta Casei de Cultură a comunei Serbarea de Crăciun și evenimentul caritabil „Împreună pentru Andreas”.

La eveniment au participat pe lângă un numeros public, care a umplut sala până la refuz și 70 de dansatori ai Asociației Club de Dans Sportiv Stephany Dance Academy din Tămășeu, Bihor, Roșiori, Vaida, Niuved și Oradea. Spectacolul incendiar a cuprins 24 de momente de dansuri tematice, fiind apreciat de publicul prezent la eveniment.

Evenimentul organizat a fost dedicat unui băiețel de 10 ani, pe nume Andreas, diagnosticat cu o afecțiune gravă și pentru care s-au strâns fonduri în valoare de 6.665 RON. Aceasta sumă îl va ajuta pe Andreas să-și continue Terapia Medek în Spania, necesara în recuperarea lui.

Cu grave probleme de sănătate la naştere, copilul a fost dus la clinici din străinătate pentru terapii complexe şi a făcut progrese uimitoare. A dovedit că este un mare luptător, într-un trup firav și încă mai are nevoie de sprijin. Pentru a putea ajunge să se bucure de copilărie, părinţii lui sunt nevoiţi să îl ducă neapărat, la tratament în Spania.

Organizatorii mulțumesc și pe această cale tuturor dansatorilor, părinților, spectatorilor și susținătorilor Asociației Club de Dans Sportiv Stephany  Dance Academy pentru compasiunea de care au dat dovadă pentru acest caz social. 

Conducerea Clubului urează tuturor Sărbători Fericite alături de cei dragi, multă sănătate, bucurii și împlinire sufletească.

Distribuie informația
Alte știri