Impreuna putem schimba LUMEA! 1451 de CARTI DONATE Scolii Gimnaziale din Rosia!

Asociatia Piticot a fost prezenta, vineri, 04 mai 2018 la Scoala Gimnaziala din ROSIA, pentru a preda cartile primite prin donatie de la sponsorii si partenerii implicati in cadrul acestui proiect extraordinar: „DONAM CARTI! Faurim VISE pe taramul REALITATII … incarcam suflete cu SPERANTA in BINE!”

Biblioteca scolara a acestei institutii de invatamant s-a imbogatit cu peste 1400 de carti si planse diverse, volume oferite prin implicarea Asociatiei PITICOT impreuna cu partenerii dedicati ai acestui proiect!

La eveniment au fost prezenti elevi, atat din ciclul primar cat si din cel gimnazial, dar si dascalii lor, toti bucurandu-se de aceasta reusita.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri