IMPULS la a treia ediție

Proiectul Impuls, organizat de Departamentul de Arte Vizuale al Universității din Oradea și de Asociația Culturală Ars Nobilis, în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor din Oradea a ajuns la cea de a treia ediție. Acesta are ca obiectiv stimularea, evidențierea și promovarea atât la nivel local cât și la nivel național a artiștilor studenți performanți.

În acest an s-a decis ca proiectele expoziționale ale studenților de la cele șapte programe de studii ale Departamentului de Arte Vizuale (Pictură, Grafică, Arte Decorative, Modă, Design Arte Plastice și Multimedia, Design de obiect: Modă și Ambient) să se concretizeze într-o expoziție la Muzeul Țării Crișurilor, Cetatea Oradea.

Expozițiile se vor putea vizita în intervalul 25.05-15.06.2022. Vernisajul va avea loc miercuri, 25 mai 2021, ora 17, Cetatea Oradea, etaj II. Sponsor :Popa&Rus, cabinete associate de practicieni în insolvență.

Fie ca noi toți, prin artă, să ne bucurăm de beneficiile eforturilor noastre, fie artistice, fie de organizare și să privim cu încredere la construcția citadelei frumosului, căreia îi suntem datori cu o susținere consistentă. Doar așa, sădind, vom putea culege roadele unei bune educații artistice, atât a studenților, cât și a publicului.

Rodica Indig, președinte Asociația Culturală Ars Nobilis

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri