In atentia beneficiarilor de bilete de tratament

Casei Judetene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un numar de 366 bilete de tratament pentru seria 11, incepand cu data de 26 IULIE 2018, pentru urmatoarele statiuni: Buzias, Covasna, Tusnad, Vatra Dornei, Calimanesti,Olanesti, Moneasa, Govora, Slanic Prahova, Tirgu Ocna, Sovata, Baile 1 Mai, Baltatesti, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Herculane, Lacu Sarat, Neptun, Ocna Sugatag, Tinca, Saturn.

Biletele se pot ridica de la sediul institutiei, zilnic, de luni pana joi intre orele 8-14, iar vineri intre orele 8-13, pana in data de 18 IULIE 2018, ora 14. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face din data de 19 IULIE 2018, ora 8.

Biletele de tratament se elibereaza personal titularului sau unei alte persoane desemnate de acesta prin procura autentificata. Beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii iunie 2018(copie si original)/adeverinta eliberata de catre angajator cu castigul brut aferent lunii anterioare repartitiei, precum si biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original).

Distribuie informația
Alte știri