In atentia beneficiarilor de bilete de tratament

Casei Judetene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un numar de 399 bilete de tratament pentru seria 16, incepand cu data de 14 octombrie, pentru statiunile: Sovata, Herculane, Calimanesti, Slanic Moldova, Amara, Buzias, Covasna, Moneasa, Neptun, Olanesti, Sangeorz, Saturn, Slanic Prahova, Techirghiol, Targu Ocna, Tinca, Turda, Tusnad, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Lacul Sarat, 1 Mai, Vatra Dornei, Caciulata.

Biletele se pot ridica de la sediul institutiei zilnic, de luni pana joi in intervalul orare 8-14, iar vineri de la ora 8 la 13, pana in data de 5 octombrie, ora 13. Redistribuirea celor neridicate se va face din data de 8 octombrie, ora 8.

Biletele de tratament se elibereaza personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de acesta prin procura autentificata. Beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii septembrie 2018(copie si original)/adeverinta eliberata de catre angajator cu castigul brut aferent lunii anterioare repartitiei, precum si biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original).

Distribuie informația
Alte știri