In atentia beneficiarilor de bilete de tratament. Comunicat

Casei Judetene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un numar de 379 bilete de tratament pentru seria 17, incepand cu data de 30 octombrie, pentru urmatoarele statiuni: 1 MAI, BUZIAS, CACIULATA, CALIMANESTI, COVASNA, FELIX, HERCULANE, MONEASA, NEPTUN, OLANESTI, SOVATA, TECHIRGHIOL, TUSNAD, VATRA DORNEI.

Biletele se pot ridica de la sediul institutiei zilnic, de luni pana joi in intervalul orar 8-14, iar vineri de la 8 la 13, pana in data de 23 octombrie, ora 14. Redistribuirea celor neridicate se va face din dimineata zilei urmatoare.

Biletele de tratament se elibereaza personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de acesta prin procura autentificata. La eliberare, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii SEPTEMBRIE 2018(copie si original)/adeverinta eliberata de catre angajator cu castigul brut aferent lunii anterioare repartitiei, precum si biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original).

Distribuie informația
Alte știri