In atentia beneficiarilor de bilete de tratament din Bihor

Casei Judetene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un numar de 406 bilete de tratament pentru seria 9, incepand cu data de 23 iunie, pentru urmatoarele statiuni: Sovata,Herculane,Calimanesti, Buzias, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Lacul Sarat,1 Mai, Moneasa, Neptun, Olanesti, Ocna Sugatag, Olanesti, Saturn, Slanic Prahova, Techirghiol, Tinca, Turda, Tusnad, Vatra Dornei, Caciulata, Venus.

Biletele se pot ridica de la sediul institutiei, zilnic, de luni pana vineri intre orele 8.00 -16.00, pana in data de 18.06.2018, ora 14. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face in dimineata zilei urmatoare. Biletele de tratament se elibereaza personal titularului sau unei alte persoane desemnate de acesta prin procura autentificata.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii mai 2018( original)/adeverinta eliberata de catre angajator cu castigul brut aferent lunii anterioare repartitiei, precum si biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original).

Distribuie informația
Alte știri