In atentia beneficiarilor de bilete de tratament din Bihor

Casei Judetene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un numar de 101 bilete de tratament in seria a 4-a, incepand cu data de 5 aprilie, pentru statiunile: 1 Mai, Buzias, Covasna, Moneasa, Olanesti si Geoagiu.

Biletele se pot ridica de la sediul institutiei, zilnic, de luni pana joi, in intervalul orar 8.00 -14.00, iar vineri de la ora 8 la 13, pana in data de 29 martie, ora 14. Redistribuirea celor neridicate se va face in dimineata zilei urmatoare.

Biletele de tratament se elibereaza personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de acesta prin procura autentificata.
Beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii februarie 2018(copie si original)/adeverinta eliberata de catre angajator cu castigul brut aferent lunii anterioare repartitiei, precum si biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original).

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri