In atentia iubitorilor de teatru din Oradea! Pe 23 august debuteaza Festivalul Open Studio Act

Cea de-a doua editie a Festivalului Open Studio Act va avea loc in perioada 23-27 august 2017 la sediul din Oradea, str. Crinului, nr. 2 (in curte la Kosher).

Trei spectacole de teatru independent din tara au fost invitate si se va lansa un proiect experimental in parteneriat cu Universitatea de Arte din Targu Mures si Facultatea de Teatru si Televiziune din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. In acest moment studenti de la actorie si regie pregatesc doua spectacole inedite pentru publicul oradean, sub denumirea de VISE. Vor fi productii originale cu o durata fixa (7 min. 38 sec.).

In preambulul evenimentului, timp de o luna, tinerele Carina si Maria Radu, Lea Tamasiloniu, Andreea Perte, Andrei si Diana Mladin precum si Anca Sarba, sub atenta indrumare a lui Florence Sabau, profesoara de pictura in cadrul Scolii de Arte „Francisc Hubic, „au lucrat si au si reusit sa dea o alta fata teatrului independent oradean.

Studio Act va deschide festivalul cu monodrama „Va plac bananele, tovarasi?”de Székely Csaba , in regia lui Ándi Gherghe. In fiecare seara de festival trupa formata din Razvan Micorici, Alin Stanciu, Ioana Ciobanu, Eugen Neag, Sella Andrei si invitatii lor vor prezenta publicului oradean productii teatrale premiate din zona independenta . Pretul unui bilet este de 20 de lei, iar rezervari se pot face la telefon 0771 438 892.

 

Distribuie informația
Alte știri