In atentia studentilor oradeni, buni cunoscatori ai limbii engleze! Au inceput inscrierile pentru Programul Aspire Academy

Zeci de tineri, studenţi în străinătate, profesionişti şi antreprenori vin în luna iulie la Aspire Academy, cel mai prestigios program de leadership din România. Vor fi îndrumaţi de profesori de la Harvard, Stanford şi UC Berkeley. Programul va avea loc pe 14-21 Iulie şi le va oferi participanţilor acces la cursuri şi seminarii construite pe formatul universităţilor din SUA.

Comunitatea Aspire Academy reuneşte peste 500 de tineri care ocupă poziţii de leadership în comunitatea lor, şi-au deschis propria afacere sau lucrează la o companie de success. Network-ul Aspire se întinde şi în străinătate, participanţii provenind din peste 20 de ţări din Europa şi alte continente.

Cei care vor să participe la program se pot înscrie până pe 9 aprilie, trimiţând un CV, un eseu scurt despre o experienţă formatoare din ultimii ani la adresa www.aspireacademy.ro. De asemenea, candidaţilor li se vor pune întrebări referitoare la motivaţia personală. Organizatorii anunţă că sunt necesare cunoştinţe avansate de limba engleză, fiind disponibile burse pentru studenţii cu posibilităţi financiare reduse.

Alte știri