In Bihor se vor suspenda probele practice pentru obținerea permisului de conducere

A fost emis,in acest sens, un ordin al prefectului, Claudiu Pop. Mai exact, în intervalul cuprins între 19 decembrie şi 8 ianuarie.

Potrivit unei informări transmise de Cancelaria Prefectului, „activitatea de examinare la proba practică a persoanelor pentru obţinerea permisului de conducere corespunzător categoriilor A, A1, A2, AM se va supenda pe perioada sezonului rece, în intervalul de timp 9.12.2016 – 1.03.2017”.

În același timp, se precizează că „examinarea teoretică a persoanelor pentru obţinerea carnetului de conducere se desfăşoară conform programului stabilit al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bihor”.

 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri